Zanimivosti

 

Knjiga Čarobni odnos

naročilo TUKAJ 

FB skupina Čarobni odnos

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

Skupina Čarobni odnos

 vsak drugi ponedeljek ob 19.30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jana Pristovšek: 8 moških - zakaj pa ne?

Cena knjige je 19,50 €
Naročite jo lahko na info@studio-heliantha.si
Plačilo po predračunu, poštnina je brezplačna.
Oddaja Polnočni klub posneta na temo knjige TU 

 

V knjigi so na razumljiv način opisani procesi, ki se dogajajo v ljudeh. Stavek: »Razumsko mi je vse jasno, a si ne morem pomagati,« pove, da je globoko v človeku skrito »tisto«, kar določa način reagiranja in čutenja.

Razlaga notranje nezavedne procese in uči, kako jih obvladati. Neznanje povečuje strah. Rane preteklosti, poniževanja, zamere, boleči razhodi vplivajo na mišljenje, čutenje, reagiranje tukaj in zdaj. Na ta način se ustvarjajo nove bolečine, razvrednotenja in že tako slaba samopodoba je še slabša.

Ljudje slišijo, da se morajo imeti radi, a ne vedo, kako to storiti. Vedo, da ne reagirajo prav, a ne morejo reagirati drugače. Čutijo, da nekaj ni v redu v njihovem življenju, a ne vedo, kako naj to spremenijo. Vse bolj in bolj jih je strah in vse bolj in bolj so nemočni.

V prvem delu knjiga vodi do »tistega«, v drugem pa razloži, kako »tisto« odkriti, spremeniti, odvreči, zamenjati.

Znanje in razumevanje povečujeta moč. Ta knjiga daje moč. Razumeti sebe in imeti znanje, kako ukrotiti vihar v telesu, sta pogoja za ljubeče, čuteče odnose, zdravje in srečno življenje.

Z razlago, navodili in vajami vas vodi v harmonijo življenja, ki je splet hladnega razuma, topline srca in ljubezni duše.

 

Čustva usmerjajo naše življenje. Vplivajo na naše misli, dejanja in ustvarjajo nova čustva in občutke. Odnosi lahko postanejo naporni in zapleteni, sprejemamo napačne odločitve, ne reagiramo, ko bi bilo potrebno in ne pustimo, kar bi bilo dobro spustiti … Če želimo nekaj znati, gremo navadno v šolo, tečaj ali delavnico, da osvojimo določeno znanje. Če želimo nekaj imeti, brskamo po katalogih, gledamo izložbe ali izbiramo v trgovinah. Odnose pa navadno prepuščamo naključju. Se bo že uredilo. Pa se res?

Ali veste:

Mehanizmi v vas sprožajo dogodke in odziv okolice. Ali je torej z vami nekaj narobe? Ali ste vi krivi, da ste pogosto razočarani? Odgovor je NE. Nič ni z vami narobe in niste krivi.

Odnosi z drugimi ljudmi kažejo na to, kakšen odnos imate s sabo. 

Še bi lahko naštevala, a verjetno želite odgovor. Vzpostavite drugačen odnos do sebe. Vzpostavite čarobni odnos in vaši odnosi z drugimi ljudmi bodo postali čarobni. Samo tako to gre. V skupini boste začeli spoznavati sebe, kdo pravzaprav ste in kaj se v vas dogaja; kaj pravzaprav dela vaš um in kako ga ukrotiti, kaj storiti z egom, kako spoznati svoje srce, kako živeti po srcu in kako slišati svojo dušo.

Kaj vse se je zgodilo ljudem, ki so vzpostavili čarobni odnos:

Skupinsko se srečujemo dvakrat mesečno ob ponedeljkih ob 19.30 po internetu preko Skypa. V primeru stisk ali dilem se lahko kadarkoli čez teden obrnete name. V začetni fazi je pomembno, da veste, da ne ostajate sami.

Občasno bo naporno, tako kot je naporen vsak začetek. Tempo bom individualno prilagajala in časa boste imeli kolikor ga boste potrebovali. Delali bomo v območju varnosti, da boste lahko prepoznavali čustva in občutke. 
Cena za mesečna srečanja je 50€. V ceno je vključeno sodelovanje v skupini in nasveti preko tedna.

Za več informacij lahko pišete na info@studio-heliantha.si

  

Knjiga avtorice Jane Pristovšek 8 moških – zakaj pa ne? je nastala zaradi Katje. Preprosto je z vsem svojim žarom rekla: »Jana, ženske morajo to slišati.«

»Kaj se sedaj dogaja na tvojem ljubezenskem področju? Ponoviva: srečuješ in dobivaš se z moškim, ki ti ni pretirano všeč, nimaš občutka, da mu kaj posebnega pomeniš, preživita kakšen popoldan ali večer skupaj ... to že veš. Vmes čakaš, se tolažiš, da ti nič ne manjka, da imaš čudovito življenje, da ti lepše, kot ti je, ne more biti. Ampak že tri dni ni poslal sporočila. Presodiš, da je minilo dovolj časa in ga lahko pošlješ ti njemu. Izdelano imaš, koliko časa mora miniti, da ne izgleda, da si obupana. Izgledati mora tako, mimogrede, površno, kot, da si se slučajno spomnila. Izgledati mora brezbrižno.«

8 moških - zakaj pa ne? je knjiga, ki ti pove, zakaj ti ni potrebno pristati na vse in zakaj si zaslužiš le najboljše. Pove ti, da ti ni treba čakati tri dni, da dobiš odgovor na sms, da se ti ni treba prepričevati, da te ima nekdo na nek svoj čuden način rad, da ti ni treba pristajati na marsikaj samo zato, da ne boš sama in pove ti tudi to, česa morda ne delaš najboljše. Zakaj bi sovražila praznike, ker si sama in zakaj bi jokala v blazino? Povej si, da je dovolj. Dovolj osamljenosti, ki te duši in je ne maraš, dovolj čakanja, dovolj imaš ukvarjanja z žabci. Zaslužiš si več. Zaslužiš si človeka, ki te bo imel rad, ki ti bo to pokazal, povedal, ob katerem boš čutila, da je tvoje srce srečno.

Duhovna pot je na začetku težka, potem pa vse lažja;
posvetna pot je na začetku lahka, potem pa vse težja.
 
Bhagavad-gita